Farkas Dániel a Fidelitas Facebook-oldalán szerdán közzétett videóban kifejtette: Bige László „baloldali milliárdos”, a „magyar gazdákat sakkban tartó és fenyegető műtrágyakirály Gyurcsány embereként már 2010 előtt is mestere volt a gazdasági trükközésnek. Úgy kartellezik, mint senki más. Visszaél monopolhelyzetével és tele van kétes ügyekkel”. Legutóbb gazdasági bűncselekmények gyanújával vették őrizetbe – fűzte hozzá.

Hirdetés

Márki-Zay Péter megköszönte Bige Lászlónak azt a több millió forintot, amit az előválasztási kampányra kapott tőle, és azt is megbeszélték, hogy a jövőben jelentős összeggel száll be Bige László a baloldal kampányába – jelezte Farkas Dániel.

Úgy fogalmazott: „ha kampányra kell, Márki-Zayt nem zavarja a piszkos pénz. Hát, így megy ez a baloldalon, a se nem független, se nem civil Marki-Zay Péteréknél”.

„Kétségünk ne legyen, Márki-Zay mögé bújva azok jönnének vissza, akik 2010 előtt tönkretették és kiárusították az országot. Gyurcsány emberei mindent eladnának a külföldieknek, és Marki-Zay Péter pontosan tudja, hogy ez ellen nem tehetne semmit, hiszen nem dönt semmiről, Gyurcsány dönt mindenről. Soha többé baloldal!” – mondta Farkas Dániel.

Korábban írtuk