Kicsik, és nagyok, karonülők és nyugdíjasok, egyaránt élvezik és csodálják a gyönyörű és különleges Barbie babákat, és a LEGO-ból kirakott autókat, mesefigurákat.

A kiállításra vidékről is sokan eljöttek, így többek között a martonvásári Pápai Ágoston Általános Iskola Készségfejlesztő Szakiskola és Diákotthon tanulói, akiket az őket kísérő tanárok régóta nem láttak ilyen lelkesnek és boldognak. A csoportban szellemi sérült és mozgássérült fiúk és lányok is voltak, akiket leginkább Barbie menyasszonyi ruhakölteményei, és a különböző népviseletbe öltözött babák kápráztatták el leginkább.

– Sajnos nem mindegyik lánynak volt Barbie-babája, de azért akadnak köztük olyanok is – mondta Dömsödi Julianna gyógytornász-asszisztens. – Óriási élmény ez számukra, hiszen vannak olyan gyerekek, akik csak az iskola és a diákotthon közt léteznek. Itt most végre kedvükre nézegethették, és ami még fontosabb, játszhattak Barbie-val és a LEGO kockákkal is, ami számukra talán még nagyobb dolog, mint egy egészséges, rendezett körülmények közt élő gyereknek.