Országjárásra indul az Echo Televízió Sajtóklub című műsora, amelynek első adását az Újszínházban rögzítették – adta hírül a Magyar Idők.  

Fotó: magyaridok.hu/Havran Zoltán

Fotó: magyaridok.hu/Havran Zoltán

Az adást szombaton 19.05-kor, ismétlésként 23.05-kor láthatják a képernyőn. A műsor további ismétléseit vasárnap 17.05-től, illetve kedden 10.05-től sugározzák

Bayer Zsolt vendége Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője, Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője és Szentesi Zöldi László, a Demokrata főmunkatársa lesz. Az újságírók nemcsak a napi hírekre reflektálnak a jó hangulatú beszélgetésben, hanem azok hátterét is megvilágítják, miközben felhívják a figyelmünket arra, hogy noha minden jel arra mutat, még ne higgyük el, hogy megnyertük a választásokat.

A budapesti helyszín után vidéki városokba látogat el a Sajtóklub stábja azzal a céllal, hogy közösséget építsen, erősítse a kapcsolatot a televízió nézői és a műsorok készítői között. A politikai műsort kulturális központokban veszik fel, és a csaknem egyórás forgatás után, adáson kívül a nézőknek alkalmuk nyílik arra, hogy kérdezzenek.

A különböző állomásokon miniportrét készít a televízió egy-egy művésszel, a szakmájában sikeres, a közösségért cselekvő személyiséggel. 

Magyar Idők