Hirdetés

Sebestyén Balázs műsorvezető is megszólalt az üggyel kapcsolatban, és reggeli rádióműsorában azt mondta: „ha az én gyerekemmel jönne haza egy negyvenéves, akkor beleállítanám a vasvillát a hátába”.

Schobert Norbert pedig egy más módszert választana: „Megmondom őszintén, teljesen mindegy, hogy 15 éves fiú vagy lány a tanár szeretője. Sebestyén Balázshoz csatlakozom, ha ő vasvillát állítana a hátába, akkor én kocsi után kötném és végighúznám az utcán a csávót.”

Tóth Gabi énekesnő azt nyilatkozta, hogy „vannak félelmek, melyek ideológiákhoz kötődnek, és azt kell látnunk, hogy ezek a félelmek nem alaptalanok. Elnézve, hogy mi történik a világban, például Amerikában, ahol elkezdték az érzékenyítést a pedofilokkal szemben, nem túl biztató a jövő. Másrészt aggasztó, hogy egy kiszolgáltatott tinédzserrel ez megtörténhetett. Alá-fölérendeltségi viszony van egy pedagógiai asszisztens és egy diák között. Soha nem tudjuk meg, hogy félelemből tette-e a fiú, amit tett, vagy sem”.

„Egy fiatal, kiforratlan személyiség egy idősebb tanárral szemben nem tud helyes döntést hozni. Egy ilyen helyzet pedig az egész életére kihathat, mert ebben a korban vagyunk a legsebezhetőbbek. És úgy gondolom, hogy ez nemtől teljesen független, ha hetero kapcsolatban alakul ki, mondjuk felnőtt férfi és kislány között, ugyanolyan felháborító az eset” – tette hozzá.

A további részletekről IDE KATTINTVA a vasárnap.hu portálon olvashatnak.

Korábban írtuk