Fotó: MTI/Krizsán Csaba
Hirdetés

Toroczkai László elmondta, hogy Győr az idei önkormányzati választások során a botrányok, a korrupció és a politikai zsarolások szimbólumává vált, amely az egész országban rányomta a bélyegét a választásra.

A Mi Hazánk Mozgalom tavaly hirdette meg a harmadik utat, amelynek lényege, hogy „se Gyurcsány, se Orbán”, és ez Győrben vált igazán szükségessé, ahol egy tisztességes és rendpárti polgármester kell a város élére – fogalmazott.

Hozzátette, hogy ez nem lehet a „balliberális tömb” által támogatott jelölt, mert a „korrupciós és magánéleti botrányokkal tarkított Fideszt nem válthatja le egy korrupciós ügyekkel, magánéleti botrányokkal és politikai zsarolással felcímkézett balliberális tábor”.

Az az oldal semmivel sem jobb, mint a Fidesz, ezt lehet látni Budapesten, amely „vörös rongyokba öltözhetett” a választás után, ahol „azonnal elkezdték a közpénz fosztogatását, a kassza kiürítését, az osztogatást” – mondta a pártelnök.

Nem szeretnénk, ha hasonló történne Győrben, mint Budapesten – szögezte le.

A harmadik út a rendről és a tisztességről szól, amelyre Győrben „óriási szükség van”, és erre Géber József garancia lehet – mondta.

Toroczkai László az ötvenéves Géber Józsefről azt mondta, hogy háromgyermekes családapaként egész élete garancia lehet arra, hogy Győrben is tisztességes polgármestert válasszanak.

Géber József azt mondta, hogy adventben várunk a fény megszületésére, de Győr egy megújulást is vár, amelyhez szeretne polgármesterjelöltként, később pedig polgármesterként hozzájárulni.

Elmondta, hogy megválasztása esetén kivezetné a várost „abból a mocsárból, amelybe az elmúlt években került”.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Géber József jelölti programját később ismertetik.