Bokros Lajos szerint Magyarország már a Balkánhoz tartozik.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Fotó: MTI, archív

A csomagjáról elhíresült politikus ismét hallatta hangját, ez alkalommal a CEU miatti mérgét töltötte ki az országon. Ezen a szép, napsütéses napon „Sötét köd ereszkedik le Magyarországra” címmel osztotta meg dühödt fröcsögését közösségi oldalán a mérhetetlen támogatottságú Modern Magyarország Mozgalom elnöke.

»A Balkán a Rennweg-nél kezdődik« – mondta Metternich osztrák kancellár a magyarokra utalva

– kezdi sötét gondolatait Bokros, aki szerint Európa valójában Bécs külvárosainál véget ér. A táncoslábú politikus ezért a gondolatért a balkáni országoktól kér elnézést, aztán rátér a tárgyra, ugyanis a CEU miatt aggódik őkelme, ami szerinte a legszínvonalasabb magyar egyetem. 

A nemzeti szégyen kormánya ismét bebizonyította, hogy a viselkedése a legrosszabb hazai hagyományokat képviseli. Bornírt butaság, habzó hülyeség, dölyfös dőreség, öncélú őrület. Ezt tükrözi a legszínvonalasabb magyar egyetem, a CEU elűzése. Nem lehetett volna kitalálni ennél fontosabb, jelképes jelentőségű, nemzetünknek maradandóbb nemzetközi kárt okozó döntést. A fiúk fényesen bebizonyították, hogy bunkóságban felülmúlhatatlanok

– fröcsögi az egykori pénzügyminiszter, aki a napokban a jegybank vezetőit sötétezte le. A hírhedt csomagú pártelnök szerint a CEU „elűzésénél” nagyobb kárt nem is lehetett volna okozni Magyarországnak – ez mindent elmond a bokrosi értékrendről. Abszurd riogatása szerint viszont a CEU után más egyetemek fognak következni:

Az se legyen kétséges, hogy a CEU csak a kezdet. Következik az ELTE, a Corvinus, a Semmelweis, a pécsi, szegedi és a debreceni egyetemek megregulázása, a szabad gondolat, a tanszabadság elfojtása. Sötét köd ereszkedik le Magyarországra. Horthy, Szálasi, Rákosi és Kádár nemzetvesztő szerepéhez hézagmentesen felzárkózott Orbán.

De ez ellen Bokros Lajos küzdeni fog minden erejével – és mérhetetlen támogatottságával, ami miatt még Gyurcsány is inkább levakarta magáról.

SÖTÉT KÖD ERESZKEDIK LE MAGYARORSZÁGRA"A Balkán a Rennweg-nél kezdődik" – mondta Metternich osztrák kancellár a…

Gepostet von Bokros Lajos am Donnerstag, 25. Oktober 2018