A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) elnöke felhívással fordult a társadalomhoz.

Bokros Lajos nagy felismerésre jutott: rájött, hogy meglehetősen problémás hívek és legfőképp szavazók nélkül politizálni, ezért toborzásba kezdett:

A Modern Magyarország Mozgalom kéri hazánk demokrata érzelmű polgárait, hogy tömörüljenek a MoMa körül. Keressenek minket, támogassanak bennünket, hogy politikai befolyásunkat növelhessük. Ez a párt megérdemli, mert tartózkodik mindenféle demagóg ígérgetéstől, sohasem hazudik, a keze tiszta. Folytatjuk harcunkat az önkényuralom ellen.

– írja a csomagjáról elhíresült politikus Facebook-oldalán.

A párt közösségi oldalán hosszabban kifejtik, mi vezetett el a nagy megvilágosodáshoz, tudniillik ahhoz, hogy belássák, szavazók nélkül nehéz győzelmet aratni a választáson:

A Modern Magyarország Mozgalom most közvetlenül a társadalomhoz fordul. Pártunkat a baloldal kiszorította a választási együttműködésből és ezzel jelentősen csökkentette annak esélyét, hogy a nem baloldali, ám a jogállamot és a demokráciát újjáépíteni kívánó választó hozzáadhassa a maga szavazatát a változáshoz. Vészesen leszűkítve a demokrácia lehetséges szavazótáborát, a baloldal vereséget szenvedett. Sajnos ezzel Magyarország is. Hatalmas történelmi felelősség.

Érdekes felvetés, bár élünk a gyanúperrel, hogy ha Bokrosék 0 százaléknyi támogatottságát hozzácsaphattuk volna a baloldali pártokéhoz, azok ugyanott lettek volna. A kampányban voltak azért fájó sebek, Bokros Lajos keserűen kellett szembesüljön azzal is például, hogy Gyurcsány Ferenc hónapokon át hazudott neki.

A Modern Magyarország Mozgalom felhívással fordul mindazokhoz, akik a nyugati civilizációt választanák, ha tehetnék. Akik elutasítják mind a baloldali, mind pedig a szélsőjobboldali populizmust. Akik a józan, ésszerű, szakszerű és becsületes közepet keresik. Akik nem kérnek azokból a pártokból, akik az adófizetők pénzéből élnek meg. A Modern Magyarország Mozgalom kéri hazánk demokrata érzelmű polgárait, hogy tömörüljenek a MoMa körül. Keressenek minket, támogassanak bennünket, hogy politikai befolyásunkat növelhessük. Ez a párt megérdemli, mert tartózkodik mindenféle demagóg ígérgetéstől, sohasem hazudik, a keze tiszta. Folytatjuk harcunkat az önkényuralom ellen.

Bokros Lajos szakít a merjünk kicsik lenni mottóval, hiszen úgy látja, a mozgósítási folyamat a végén annyira beérik, hogy a jövő az övék lesz:

Ma sokan tapsolnak a győztes önkényuralomnak. Nekünk kevesen, de a jövő a miénk.

MEGINDUL A GŐZHENGER,erre lehet következtetni a régiúj igazságügyminiszter parlamenti bizottsági bemutatkozásából….

Gepostet von Modern Magyarország Mozgalom am Mittwoch, 16. Mai 2018