A Nemzet Sportolói, a Magyar Sportújságírók Szövetsége és számos világklasszis sportoló mellett a Csepeli Diák Atlétikai…

Gepostet von Borbély Lénárd am Dienstag, 12. November 2019
Hirdetés

Az ilyen nemzetközi sportesemények tovább emelik Budapest és Magyarország presztízsét és elismertségét, ahogyan az az elmúlt években is történt. Az atlétikai vb megrendezése nem csak a sport, de Csepel számára városfejlesztési szempontok miatt is óriási jelentőséggel bír – hangsúlyozta Csepel polgármestere.

A tervezett sportfejlesztések nemcsak a csepeli utánpótlás és felnőtt sportolók számára jelentenek óriási előrelépést, hanem a kerület északi része is teljesen újjáéledhet. A kapcsolódó beruházások miatt pedig a csepeli HÉV fejlesztése és korszerűsítése is megvalósulhat – írta Borbély Lénárd.

„Karácsony Gergely főpolgármesterként a kispesti sportfejlesztést már támogatta. Arra kérem, ne alkalmazzon kettős mércét!”

Csepel polgármestereként arra kérem a Főváros új vezetését, hogy támogassák a világbajnokság megrendezését és a szükséges beruházások elvégzését – zárta sorait Csepel első embere.