Fotó: Vermes Tibor/Demokrata
Hirdetés

„Nincs baloldal, csak a globális erők helytartóiról beszélhetünk. Ez a magyarországi ellenzék. A nemzeti oldallal szemben álló pártok nem bízzák a magyar választókra a hatalomra jutásukat. Külföldi szervezetek, háttértámogatások, választási csalások útján próbálnak kormányra kerülni”

hangsúlyozta Boros Imre, majd hozzátette: ezt a célt szolgálják Soros György álcivil szervezetei is.

Egy igazi civil szervezet attól civil szervezet, hogy a tagok összeadják a pénzt egy támogatandó cél érdekében. Ez esetben azonban az történik, hogy összeáll ötven ember, megkapják külföldről a százmilliókat, és befolyásolják egy adott ország irányítását – vélekedett a szakértő.

Boros Imre jelezte: a hatalomért cserébe az adott kormány engedélyt kap a szabadrablásra, másrészt a hatalomra segített erőnek fizetnie kell a külföldi segítségért. Annak ára van.

A közgazdász szerint a globális hatalmak érdekében nevezi Gyurcsány Ferenc elvetemültnek az adócsökkentést, amely valójában a magyar családok és vállalkozások életének megkönnyítését jelenti.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke nemrégiben észszerűtlennek és elvetemültnek nevezte az Orbán-kormány adócsökkentési intézkedéseit. Hasonlóan nyilatkozott 2006 augusztusában is, amikor Magyarország miniszterelnöke volt.

A Fidesz már akkor is az adócsökkentés mellett érvelt, amelyet 2010 után véghez is vitt. Európában hazánkban az egyik legalacsonyabb a személyi jövedelemadó, ahogy a társasági adó is

– írja a portál.

A teljes cikk IDE KATTINTVA érhető el.

Korábban írtuk