Bősz Anett, Magyar Liberális Párt országgyűlési képviselője Önnek is joga van tudni: Orbán hivatalában, a parlamentben fogadta Soros Györgyöt! címmel tartott sajtótájékoztatót hétfőn.

Képernyőfotó: Bősz Anett, Facebook

Képernyőfotó: Bősz Anett, Facebook

Hosszú ideje beszélünk már arról, hogy mennyi mindent köszönhet Soros Györgynek a Fidesz, és erről gyakorlatilag éveket lehetne »végigsajtótájékoztatózni«

– kezdett bele mondandójába Bősz Anett, majd felmutatta azt a 2010-es képet, amelyen Orbán Viktor az országházban fogadja a milliárdost. A liberális politikus választ vár arra, hogy Soros György valóban felajánlott-e egymillió dollárt a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak, és ezt a pénzt elfogadta-e Magyarország.

Ki valójában »Soros embere«: Orbán vagy Juncker?

– tette fel a kérdést az élő videó leírásában a képviselőasszony, aki arra is választ vár, hogy a kormány plakátjain szerepelhetne-e Orbán Viktor Juncker helyén.

Feltehetően a Kárpátia zenekar Egyszerűen senkik vagytok című számára utalva Bősz Anett az #EgyszerűenValakik hashtaggel koronázta meg a bejegyzését.

Miközben Orbán Viktor azzal riogat, hogy Soros bevándorláspárti emberei akarják átvenni az uralmat Európa felett, Orbán Viktor a kétharmados győzelme után fogadta a hivatalában Soros Györgyöt az iszapkatasztrófa miatt, hogy a kármentésre egymillió dollárt fogadjon el az üzletembertől. Szeretném tudni, hogy Orbán valóban elfogadta-e az összeget Sorostól, és ha igen, mire költötték. Ha igen, ki valójában "Soros embere" : Juncker vagy Orbán?

Gepostet von Bősz Anett am Montag, 4. März 2019