Fotó: MTI, archív
Hirdetés

Bősz Anett Facebook-videóban üzent Nacsa Lőrinc fideszes országgyűlési képviselőnek, aki Stefan Löfven Magyarországról szóló nyilatkozatát kritizálta, miután a svéd miniszterelnök azt mondta: nem tartható, hogy az a tagállam, amely a legtöbb forrásban részesül az EU-tól, ne vállaljon felelősséget a migráció tekintetében. Nacsa Lőrinc erre úgy reagált, hogy „a bevándorláspártiak nyíltan fenyegetik a bevándorláselleneseket”.

Lehet, hogy páran megdicsérnek azért, mert felmondod a kötelezőt a bevándorlás és az Európai Unió kérdéseiben, de felesleges azt hazudni, hogy Magyarország háborúban áll az Európai Unióban, mert ez nem igaz.

– mondta Bősz Anett.

A politikus a videóban elmondta: Nacsa Lőrinc egyike azoknak, akik miatt még hisz abban, hogy a következő politikai generációnak nem kell majd csalódnia egymásban. „Mindig lesznek olyan pillanatok, amikor a Parlamentben úgy tudunk egymás felé bólintani, hogy valamiben igaza volt a másikunknak. Én ilyen politikusnak ismertelek meg, ezért gondolom, hogy az a kommunikáció, amit Orbán Viktor és Szijjártó Péter folytat, méltatlan hozzád” – mondta a videóban a Liberálisok politikusa, hozzátéve: az Európai Unió a szabadság, a szolidaritás és a biztonság közössége.

Ezt a közösséget akarja szétverni az Orbán-kormány, és ha ebben Nacsa Lőrinc is tevékenyen részt vesz, szégyenkezni fog miatta a jövőben. Ne legyél az, aki csak megakasztani akarja a fejlődési folyamatokat Európában! A XXI. század kihívásaira kizárólag egy egységes, erős közösségben lehet jól válaszolni

– tette hozzá Bősz Anett.

Kedves Nacsa Lőrinc! Én jól emlékszem arra, amikor színvonalas politikai vitát folytattunk a menekültek kérdésében, amit a KDNP ifjúsági szervezetével megrendeztetek. Az helyes irány volt. Abba ne állj bele, hogy mi háborúban állunk Nyugat-Európával, mert nem igaz. Nem méltó Hozzád.

Gepostet von Bősz Anett am Dienstag, 16. April 2019