Czeglédy Csaba ismét lebukott! Zalaszentgrót város önkormányzatának DK-s polgármestere, Baracskai József a képviselő testület háta mögött kötött megbízási szerződést Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával 2020. július 16-án.Tekintettel arra, hogy 2020. július 16-án már nem volt hatályban a rendkívüli jogrend, így a Czeglédy Csaba Ügyvédi Irodájával kötendő megbízási szerződés vonatkozásában a zalaszentgróti képviselő testületnek kellett volna dönteni.Felvetődik a kérdés, hogy miért kerülte meg Baracskai József DK-s polgármester a képviselőtestületet és hogy milyen ingatlan panama húzódik a megbízási szerződés hátterében.Izgatottan várom Zalaszentgrót város polgármesterének, Baracskai Józsefnek a válaszát ebben a kérdésben!

Posted by Budai Gyula Országgyűlési Képviselő hivatalos oldala on Wednesday, April 7, 2021
Hirdetés

Zalaszentgrót város önkormányzatának DK-s polgármestere, Baracskai József a képviselő testület háta mögött kötött megbízási szerződést Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával 2020. július 16-án – írja Facebook-oldalán Budai Gyula országgyűlési képviselő.

Tekintettel arra, hogy 2020. július 16-án már nem volt hatályban a rendkívüli jogrend, így a Czeglédy Csaba Ügyvédi Irodájával kötendő megbízási szerződés vonatkozásában a zalaszentgróti képviselő testületnek kellett volna dönteni.

Budai Gyula szerint felvetődik a kérdés, hogy miért kerülte meg Baracskai József DK-s polgármester a képviselőtestületet és hogy milyen ügy húzódik meg a megbízási szerződés hátterében.

Korábban írtuk