Fotó: Elk rtuk, Facebook
Hirdetés

Kovács Gábor közösségi oldalán arra buzdította követőit, hogy foglaljanak jegyet az Elk*rtukra, de ne vegyék meg, illetve ne menjenek el a film vetítésére. Így aki interneten szeretne jegyhez jutni, azt fogja látni, hogy már nincs szabad hely, Kovács Gábor reménye szerint pedig nem lesznek nézők az Elk*rtuk vetítésein. A Gyurcsány-filmet szabotáló legújabb baloldali akció kapcsán Kálomista Gábor, az Elk*rtuk producere, a Thália Színház főigazgatója az Origónak elmondta: büntetőfeljelentést fognak tenni, a történtek dacára a hétvégén több mint 41 ezren tudtak jegyet váltani a filmre.

„Én nem gondolom, hogy ez Kovács Gábor egyéni akciója volt, azt gondolom, hogy a Gyurcsány-kommandó újabb támadása volt a film ellen. Mind nemzetközi szinten, mind itthon megpróbálják teljesen ellehetetleníteni az Elk*rtukat”

– nyilatkozta a hírportálnak Kálomista Gábor, majd hozzátette: az, hogy ilyen eszközöket vetnek be a film ellehetetlenítésére, súrolja a bűncselekmény határát.

„Sem megakadályozni, sem meggátolni nem tudják a film terjedését, viszont az érzékelhető, hogy valamit nagyon eltalálhatott náluk ez a film, amiért ilyen újabb alantas eszközökkel próbálják meg ellehetetleníteni”

– hangsúlyozta Kálomista Gábor, az Elk*rtuk producere.

A teljes cikk az Origo oldalán, ITT érhető el.

Korábban írtuk