A PestiSrácok bukkant rá Lukács László, Svájcban élő, kissé szégyenlősen „büszke” meleg videójára, amelyben a Jobbikra való szavazásra buzdít. A 32 éves műszaki menedzser a Facebookon bizonyítja be, hogy Svájcból jobban ért a magyar politikához, mint maguk a magyarországiak.

Képernyőfotó: Lukacs Laszlo, Facebook

Lukács László büszke meleg szerint a választási „tét még soha nem volt akkora, mint ma”. A bicskáját kinyitotta, amit „ezek” (értsd: Magyarország Kormánya) művelnek. Bármit megtenne a „rendszer” bukásáért. Eme magvas gondolatok megosztása után elbagatellizálja a migráció fontosságát, majd tarsolyából előkerül az ellenzék ütőkártyája, a mindenkor bevethető oktatásegészségügykorrupció mesterhármasa.

Lukács László büszke meleg szerint a probléma gyökere, hogy „a Fidesz-szavazók nagyon fegyelmezettek, nagyon összetartók, nagyon lojálisak”. Az utolsó reménysugarat a magas részvételben látja, és az RTL csatornáihoz hasonlóan szavazásra buzdít, még azokat is erre ösztönzi, akik szerint „nincs kire” szavazni.

„Ennél már csak jobb lehet” – mondja svájci luxuskörnyezetből, figyelmesen gondolva az anyaországiakra, akik rettegnek, mert nem merik lájkolni, megosztani választási felhívását.

Lukács azonban nem áll meg a szavazásra való buzdításnál. Azt is előírja, kire szavazzanak a választók. Hát persze, hogy a legesélyesebb ellenzéki jelöltre, „még akkor is, ha ez talán jobbikos”. Elismeri, soha nem gondolta volna, hogy valaha a Jobbikra való szavazásra fog biztatni. Működik a néppártosodás!

A videó ellentmondásosságára a hozzászólók is felhívták Lukács figyelmét. Többen is emlékeztették arra, hogy a Jobbik néhány éve még a melegek ellen uszított. Egy másik kommentelő a magyar kormány bevándorláspolitikáját méltatta, hiszen mint közismert, a melegekre különös veszélyt jelent az Európába beáramló muszlimtömeg.

https://www.facebook.com/mrlezbp/videos/10156066430823006/

demokrata.hu