A fiatal nő, T. Helga felkereste szerkesztőségünket és érdeklődésünkre elmondta, hogy a lap állításával ellentétben soha semmilyen kapcsolata nem volt Marian Cozmával, őt nem ismerte, pontosabban annyira, mint egy átlagos veszprémi lakos a kézilabdázókat.

Szólt arról, hogy a bűncselekmény éjszakáján valóban ott szórakozott a Patrióta lokálban, de nem találkozott Cozmával, mert először a felső részen tartózkodott, később pedig a diszkóban, ahol legalább 20-30 méter és félszáz táncoló volt Marian Cozma és közötte.

T. Helga megemlítette azt is, hogy a tánctéri verekedésről, és a későbbi bűncselekményről semmit nem tud, „abból semmit nem érzékelt”, barátnőivel a gyilkosság után ki sem mentek az utcára.

– Tanúként kihallgattak az ügyben, vagyis az sem igaz, hogy édesanyám miatt nem foglalkozott volna velem a rendőrség – hangsúlyozta.

Hozzátette: félünk, mert a nevünket bemocskolták, és félünk attól is, hogy az újságcikk miatt valamilyen atrocitás ér minket.

– Az a társaság már ott volt a helyszínen, amiről azt állítja a román lap, hogy a kedvesem, B. Csaba hívta ki – közölte. Cáfolta a lap egyéb feltételezéseit.

(Napló, Hírszerző)