Hangsúlyozzák, a szervezők sikeresnek tartják a 28. FeHoVa fegyver, horgászat és vadászat nemzetközi kiállítást, amelyen az idén csaknem 200 kiállító vett részt, többségük magyar cég volt, de képviseltették magukat a szomszédos országok kiállítói is.

Hirdetés

Sokan voltak kíváncsiak a FeHoVa szakmai és közönség programjaira, köztük a Nadler trófeaszemlére, és az érmes magyar gím és dám trófeákra, valamint a Madárvilág diorámára, ahol ezúttal külön szekciót kaptak a vadászható fajok mellett a védett és fokozottan védett fajok is.

A FeHoVa egyik legjobban várt, legnépszerűbb eseménye a FeHoVa Kupa Nemzetközi Szarvasbőgő Bajnokság volt, amelyet ezúttal tizedik alkalommal rendeztek. Az idén is nagy siker volt a Vadászkürtös Fesztivál, valamint a VIII. Ifjúsági Vadászkürtös Szóló Verseny is. A FeHoVa horgász szekciójában sokan voltak kíváncsiak a világ- és Európa-bajnok horgászok bemutatóira az óriásakváriumnál. A kiállítással egy időben rendezték a 9. FeHoVa Winter Dog Show-t, amelyen több száz négylábú és gazdáik vettek részt – tájékoztatott a Hungexpo.

Korábban írtuk