A tényfeltáró portálhoz a Momentum belső köreiből szivárogtatták ki a fotókat. A Bennfentes úgy értesült, az esküvő tematikáját „a szupergazdagok magával ragadó, ám érzelmileg kiüresedett világát” bemutató A nagy Gatsby című film ihlette, a vendégeknek is ennek megfelelően kellett öltözniük. A helyszínen – a Haris Parkban – minden aranyszínben pompázott, nem csak a gyűrűk.

Hirdetés

Az esküvőn készült képeket ITT nézhetik meg, emellett további érdekességek is kiderülnek a lagziról.

A botrány előzményei

Mint ismert, júliusban robbant ki az Anonymous-ügy: a bennfentes.net-nek küldött videókkal felbukkanó rejtélyes álarcos alak Cseh Katalint, a Momentum EP-képviselőjét segített leleplezni. Az információk nyomán a PestiSrácok szövevényes céghálóról, a Magyar Nemzet a vállalkozások kifizetődő költözködéséről írt, míg az Origo a közbeszerzéseken való összejátszások gyanújára bukkant. Arra pedig a Demokrata figyelt fel, hogy a Cseh Katalin által vezetett vállalkozás egy olyan projekttel pályázott uniós támogatásra, amely szerintük a magyar olimpiai pályázat sikerre vitelében is segítséget nyújthat, miközben Cseh Katalin momentumosként nem csupán aktív részese volt a 2017-es olimpiaellenes aláírásgyűjtésnek, hanem egyenesen vezéralakja.

Mint ismert, a NAV és az OLAF is vizsgálódik a családi cég körül, és mint megírtuk, már a Közbeszerzési Hatóságnál is szorul a hurok Cseh Katalinék körül.

A témáról írt cikkeink itt olvashatók.

Korábban írtuk