Az éppen Papp által készített hangfelvételen az újság szerint az hallható, hogy a gyanú szerinti felbujtó, Deme Gábor elbúcsúzik, majd becsukja maga mögött az ajtót.

Az alapítványi iskola volt szocialista gazdasági igazgatójának távozása után a biztonsági őr lelövi Takács József intézményvezetőt. Negyven másodperc múlva az őrt nevén szólító, és az életéért könyörgő Papp László következett, de előbb még egy lemezt és valamilyen számlákat követeltek rajta.

A gazdasági igazgató eddig azzal védekezett, hogy ő is áldozat, fegyverrel kényszerítették együttműködésre. A Blikk által megszellőztetett hangfelvételen ennek nincs nyoma.

A közösségi portálról is eltűnt a csepeli gyilkosság társtettese

Nemcsak az MSZP honlapjairól és képgalériáiból, hétfőn délután pedig a csepeli pártszervezetből, de még aznap az iwiw-ről is törölték Deme Gábort – értesült a Csepel.info. A csepeli kettős gyilkosság társtetteseként vádolt politikus saját internetes oldala még működik, de ezek után könnyen lehet, hogy már nem sokáig.

Kirakták – vagy kitörölték – Deme Gábort a népszerű közösségi portálról – értesült a Csepel.info. A lap arról kapott értesítést, hogy hétfőn egy – állítólag MSZP-s – hölgy biztatta iwiw-es oldalán a politikust, hogy ki fogják mosdatni a gyilkosság gyanújából. Ennek valóságtartalmáról azonban már nem lehetett megbizonyosodni, a szocialista politikus iwiw-es profilját ugyanis már megszüntették. Így aztán, ha létezett is ilyen beírás, az sem lehetetlen, hogy csak provokáció volt – írja a lap. .

Nem sokkal az után, hogy nyilvánosságra került, Deme Gábort társtettesként vádolják a csepeli kettős gyilkosságban, először a politikus weboldalára invitáló banner tűnt el a csepeli MSZP egyik honlapjáról. Múlt hét péntekre már a párt mindkét honlapján, válogatás nélkül az összes olyan képet törölték, amelyen a politikus is jelen volt – számol be a fejleményekről a Csepel.info-n. Ezzel egyidejűleg Deme iwiw-es honlapján is megindult a fogyatkozás, igaz itt nem a fényképek, hanem az ismerősök között. Az viszont megdöbbentő, hogy a politikus még a gyilkosság napján is időt szakított arra, hogy személyes kapcsolatait ápolgassa a közösségi portálon – véli a Csepel.info. A lap hozzáteszi: ezt a profilt törölte, töröltette, vagy szüntette meg valaki – maga a szolgáltató – tegnap délután, közel egy időben azzal, hogy Demét kizárta a csepeli MSZP alapszervezete és frakciója.

(hírTV, Csepel.info)