Hirdetés

Shea Bradley-Farrell, a washingtoni Counterpoint Institute politikai elemzőintézet igazgatója, az Alapjogokért Központ vendégkutatója David Pressmannek címzett Twitter-bejegyzésében azt írta: „Nagykövet Úr! Teljesen össze vagyok zavarodva. Gyöngyösi Márton közismert antiszemita és holokauszttagadó. (…) A Fidesz ellenzi a rasszizmust. Te miért nem?”.

Elizabeth Rimini, az ismert izraeli politikai szakértő szintén élesen kikelt Pressman ellen. Twitter-oldalán egy olyan bejegyzést osztott meg, amelyben szégyennek nevezték, hogy éppen egy, a Biden-kormányzat által kinevezett diplomata fogadta azt az antiszemita politikust, aki 2012-ben a zsidók listázásáról beszélt.

Gyöngyösi Márton a pészahi széderasztalnál körülbelül olyan, mint egy pedofil díszvendég az óvodai nevelésről szóló konferencián vagy a »néppártosodott Ku-Klux-Klan« vezetője a Martin Luther Day ünnepségen. Érthetetlen, odaengedése pedig tapintatlan, udvariatlan – fogalmazott korábban Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetője.

A további részletekről IDE KATTINTVA az Origón olvashatnak.

Korábban írtuk