Össze-vissza bemondott számok, pillanatok alatt összeomló honlap: teljesen hiteltelenné vált az előválasztási-show

🥴Össze-vissza bemondott számok, pillanatok alatt összeomló honlap: teljesen hiteltelenné vált az előválasztási-show.🤦‍♂️A baloldal szerint nyilván erről is Orbán Viktor tehet, hiszen Karácsonyéknál nem divat a felelősségvállalás.⁉️De vajon ki a hibás? Mi történt? Hogyan tudnának egy országot elvezetni, ha még ezt is elbánázzák? Nézzük a tényeket!

Posted by Deák Dániel on Monday, September 20, 2021
Hirdetés

Kezd teljesen hiteltelenné válni az előválasztási show, még hétfőn reggel sem sikerült elindítani a honlapot – mondta Deák Dániel a Facebook-oldalára feltöltött videóüzenetében. A politológus szerint a probléma már jócskán az előválasztási honlap kálváriája előtt elkezdődött, példaként említette, hogy az ajánlások is alig-alig gyűltek, míg a Fidesz petícióját már több mint négyszázezren kitöltötték, addig Karácsony Gergely csak negyvenezer aláírást gyűjtött össze.

Az ívek leadása után is össze-vissza dobálózott a számokkal a baloldal, Dobrev Klára kapcsán például az egyik nap harmincezer aláírásról volt szó, aztán hirtelen nyolcvanezerről posztolt a DK-s politikus. Aztán az előválasztási honlap szombat reggelre összeomlott, és látszólag azóta sem tért magához, hétfő reggel sem lehetett időpontot foglalni – közölte Deák Dániel.

„A baloldal szerint erről is Orbán Viktor tehet, tudjuk, Karácsonyéknál nem divat a felelősségvállalás” – jelentette ki a politológus, aki szerint a baloldal teljesen alkalmatlan még egy szavazás megszervezésére is.

Korábban írtuk