📩 Aki Gyurcsányt támogatja, a rasszizmust és az antiszemitizmust támogatja!Nyílt levél az európai értékekre olyannyira…

Posted by Deutsch Tamás on Tuesday, August 10, 2021
Hirdetés

A magyar baloldal vezére, az európai baloldal elsőszámú magyarországi szövetségese, Gyurcsány Ferenc nyíltan antiszemita, rasszista és fajvédő nézeteket valló politikussal kötött választási szövetséget – írta Deutsch Tamás.

Dobrev Klára (S&D) európai parlamenti alelnök férje és pártelnöke a magyar baloldal előválasztásán pártjuk, a Demokratikus Koalíció (DK) és a szélsőséges Jobbik közös jelöltjeként a jobbikos Tóth Pétert indítja Szegeden – emlékeztetett.

Tóth Péter nyilvánosan hangoztatott célja a cigányság visszaszorítása Szegeden, a melegfelvonulásról azt látta jónak megjegyezni, hogy a végsőkig harcolunk a liberális söpredék és a genetikai hulladékok ellen, egy újságcikkre reagálva pedig, amely a zsidóságot állította be a világ problémájának, a jobbikos képviselő arról értekezett, hogy már 1920-ban is látták a problémát

– sorolta a többek között Katarina Barley európai parlamenti alelnöknek, Vera Jourová bizottsági alelnöknek, Michael Roth német külügyi államtitkárnak, valamint Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszternek címzett levelében Deutsch Tamás.

Az európai baloldal és a magyar baloldal is szavakban folyamatosan a közös európai értékek fontosságát és az emberi jogok maradéktalan érvényesülését hirdeti. A gyakorlatban viszont a Gyurcsány Ferenc irányította magyar baloldal választási szövetséget kötött a nyíltan rasszista és antiszemita Jobbikkal – írta.

Gyurcsány Ferenc a hatalom megszerzése érdekében nyíltan antiszemita, rasszista és fajvédő nézeteket valló politikusokkal és pártjukkal kötött szövetséget, amivel legitimálja a XX. századi európai történelem legsötétebb korszakát idéző emberellenes nézeteket. Gyurcsány ezzel tevékenyen hozzájárul ahhoz is, hogy antiszemita, rasszista és fajvédő nézeteket valló politikusok kerüljenek a legfontosabb döntési pozícióba, a magyar törvényhozásba – hangsúlyozta Deutsch Tamás.

A teljes bejegyzés ITT érhető el.

Korábban írtuk