Deutsch Tamás emlékeztetett: tavaly áprilisban a gyermekvédelmi népszavazáson majd négymillió szülő és nagyszülő döntött úgy, hogy megvédi a gyermekeket a „genderideológiai” és az „egyre agresszívebb LMBTQ-aktivista támadásokkal” szemben, és kiáll a magyar szülők elidegeníthetetlen joga mellett, hogy csak ők dönthessenek a gyermekek szexuális neveléséről.

Hirdetés

A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője hangsúlyozta: elutasítják, hogy az Európai Bizottság „agresszív, durva támadást intéz” több millió magyar polgár demokratikus döntésével szemben.

„Lassan mondom, hogy Brüsszelben és a magyar dollárbaloldal képviselői körében is megértsék: a gyermek szent és sérthetetlen. Meg fogjuk védeni a magyar gyermekeket. (…) Meg fogjuk védeni a magyar gyermekvédelmi törvényt” – hangoztatta.

Szégyenteljesnek nevezte, hogy „magyar dollárbaloldal képviselői” azért lázítanak Európa-szerte, hogy minél több ország kormánya támadást intézzen a magyar gyermekvédelmi törvény ellen. Szerinte az is felháborító, hogy a „magyar dollárbaloldal” áskálódásának köszönhetően az Európai Parlament is beszáll a Magyarország elleni perbe.

Kijelentette: a „dollárbaloldal” „áskálódásával” szemben is megvédik a magyar gyermekeket.

Korábban írtuk