A baloldal folyamatosan álhírt és hazugságokat terjeszt, ennek mélypontja volt Korózs Lajos kamuvideója – emlékeztetett a képviselő.

Hirdetés

A Korózsról elnevezett díj első díjazottja ki is lehetne más, mint az egyik legnagyobb álhírterjesztő és hazudozó Szabó Tímea – fogalmazott a méltatásban Nacsa Lőrinc.

Gratulálunk és persze szégyellje magát! – tette hozzá.

🏆 Ma reggel díjat adtam át! A baloldal folyamatosan álhírt és hazugságokat terjeszt, ennek mélypontja volt Korózs Lajos…

Posted by Nacsa Lőrinc on Monday, December 14, 2020
Korábban írtuk

Miért alapítottam meg a Kamuvideós Korózs-díjat? 🏆 Ki kapta és miért? Nézd meg a videót! 🎞

Posted by Nacsa Lőrinc on Tuesday, December 15, 2020

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke keddi videonyilatkozatában hangsúlyozta: járvány van, az egész ország védekezik, és eközben a baloldal „folyamatosan álhíreket gyárt és hazugságokat terjeszt”. Szavai szerint ennek mélypontja az volt, amikor Korózs Lajos (MSZP) „leforgatta az elhíresült kamuvideót, amelynek célja az egészségügyben dolgozók és a mentősök lejáratása volt”.

Hozzátette: a baloldali politikusok március óta folyamatosan álhírt terjesztenek, pedig a járványügyi védekezésben nem erre, hanem fegyelmezettségre és összefogásra lenne szükség.

„Ezért úgy gondoltam, megalapítom a Kamuvideós Korózs-díjat, hogy elismerjem azoknak a baloldali politikusoknak a teljesítményét, akik a legnagyobbat hazudoznak a járvány elleni védekezés kapcsán. Hiszen az orvosoknak, a kórházigazgatóknak, a rendvédelmi szerveknek nem az a dolguk, hogy az ő hazug rágalmaikra reagáljanak, hogy azzal foglalkozzanak, hogy mikor és mit állítanak valótlanul a baloldali politikusok” – fogalmazott.

Nacsa Lőrinc hozzátette: az első díjhat már ki is osztotta, és azt Szabó Tímea kapta. „Kétség nem fér hozzá, ő az egyik legnagyobb álhírterjesztő és hazudozó a magyar Országgyűlésben, tavasszal még azt is mondta, kerek e nagyvilágon Magyarországon halnak meg a legtöbben a koronavírus-járványban.”

„Azt gondolom, ideje lenne befejezni az álhírterjesztést, ideje lenne befejezni a hazudozást, ez a díj is egy figyelmeztető jel azoknak, akik folyamatosan lejáratják a járványügyi védekezésben dolgozókat, a szakembereket, és akik folyamatosan a kormányt támadják ahelyett, hogy a járvány elleni védekezéssel foglalkoznának” – tette hozzá a kormánypárti politikus.