Gyáva és gyenge az az oligarcha-kormány, amelyik Mészárost, Tiborczot és Garancsit tette a leggazdagabb magyarrá, ahelyett, hogy a kórházainkat és iskoláinkat újította volna fel!

Gyáva és gyenge az az oligarcha-kormány, amelyik Mészárost, Tiborczot és Garancsit tette a leggazdagabb magyarrá, ahelyett, hogy a kórházainkat és iskoláinkat újította volna fel!Kövesd élőben és oszd meg Arató Gergely napirend előtti felszólalását!🇭🇺🇪🇺

Gepostet von Demokratikus Koalíció am Dienstag, 16. Juni 2020
Hirdetés

Arató Gergely (DK) kiemelte: állami támogatásokból gazdagodnak nagyvállalkozók, miközben nem a munkanélkülieknek jut több támogatás, nem azoknak, aki elveszítették a munkájukat. A kisvállalkozások sem kapnak semmit, ugyanakkor vannak nagyvállalkozók, akik tovább gazdagodnak a kormány jóvoltából – vélekedett.

Kitért rá: Mészáros Lőrinc munkavállalókat bocsátott el, mégis kormányzati támogatást kapott.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára úgy válaszolt: Magyarországon három elvárást támasztanak a vállalkozókkal szemben, tartsák be a törvényeket, fizessék meg az adókat, az állami megrendeléseket pedig magas színvonalon teljesítsék.

Korábban írtuk

Azt mondta: az ellenzék adót akar emelni, a mostani válságkezelés jelentősen különbözik a 2007-2008-astól, akkor a kormány elvett, a mostani kormány viszont azon gondolkodik, hogyan támogathatná a cégeket, védhetné meg a munkahelyeket.

Megjegyezte: Gyurcsány Ferenc százmilliós osztalékokat vesz ki a cégéből.