Fotó: MTI/Illyés Tibor
Hirdetés

Hírlevelében Dobrev Klára a vasárnapi DK-kampánynyitó reklámozása után felidézi, a hét elején azt kérte a Gyurcsány-párt szimpatizánsaitól, tegyék ki őt az ablakba.

„Mivel az ellenzék a kampányban képtelen felvenni a versenyt a közpénzmilliárdokból kampányoló Fidesszel, a hét elején arra kértelek, hogy ha teheted, nyomtass plakátot és ragaszd ki az ajtódra, ablakodra, kerítésedre vagy ha nincs nyomtatód, akkor kérj tőlünk plakátot. Mivel rengetegen kattintottatok a nyomtatásra és sokan kértetek plakátot, hogy kiragaszthassátok, újabb ötletem támadt, hogyan tudnál még segíteni”

– írja a DK EP-listavezetője. A keddi hírlevelében, ahogy megírtuk, nem is működtek a linkek, úgyhogy a szerencsétlen Gyurcsány-hívők hiába kattintgattak, esélyük sem volt a nyomtatásra, legfeljebb plakátot igényelhettek a párttól. Szerdán aztán Gyurcsány Ferenc is plakátnyomtatást kért a maga hírlevelében, ott már sikerült működő linket is kiküldeni. No de a helyzet fokozódik, most már szórólapot is kellene nyomtatni:

„Arra kérlek, hogy ha teheted, nyomtasd ki a szórólapot több példányban és dobd be a szomszédaid postaládájába, vagy ha társasházban élsz, akkor minden postaládába!”

– írja Dobrev Klára. Ha a DK-s szomszéd az Önök postaládája körül settenkedik, ne lepődjenek meg, ha aztán a levélszekrényből Dobrev Klára mosolyog majd Önökre.

A DK listavezetője egyébként roppant optimista a DK választási esélyeivel kapcsolatban. Csütörtökön ezt írta Facebook-oldalán egy Kovács Lászlóval közös képe alá:

„Amikor Kovács Lacival közösen kampányoltunk, mindig megvertük a Fideszt. 1994-ben, 2002-ben és 2006-ban is együtt dolgoztunk a győzelemért. Azóta ez az első közös szereplésünk. Bizakodó vagyok, megint sikerülni fog!:)”

Amikor Kovács Lacival közösen kampányoltunk, mindig megvertük a Fideszt. 1994-ben, 2002-ben és 2006-ban is együtt…

Gepostet von Dobrev Klára am Donnerstag, 11. April 2019
Fotó: Dobrev Klára hírlevele (képernyőfotó)