A főváros baloldali vezetése azt bizonyítja, hogy egyetlen egy év alatt képesek lerombolni azt, amit magyarok milliói…

Posted by Fidesz on Tuesday, September 28, 2021
A teljes videó a cikk végén tekinthető meg.
Hirdetés

Varga László (MSZP) nagy sikerként értékelte, hogy az ellenzéki előválasztáson a részvételi arány várhatóan meghaladja a választópolgárok 8 százalékát. Megjegyezte, az előválasztás őshazájában, az Egyesült Államokban a legutóbbi demokrata előválasztáson a választók mintegy 10 százaléka vett részt. Azt javasolta a kormánypártoknak, hogy előválasztáson válasszák ki a jelölteket, szerinte sokkal jobbat tenne ezen pártoknak és a választóknak is, ha nem a budai Várban dőlne el, ki indul a választókörzetekben.

A szocialista politikus pártja, a Párbeszéd és az LMP előválasztási miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely főpolgármester támogatása mellett érvelt. Elmondta, Budapest vezetőjét integratív személyiségnek tartják, aki az ország 99 százalékának érdekében kíván politizálni.

Dömötör Csaba: a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!-t többen írták alá, mint ahányan előválasztottak

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az előválasztási részvétel kapcsán azt mondta, minden olyan dolog, ami erősíti a magyar demokráciát, az jó. Hozzátette: az elmúlt időszak nemzeti konzultációiban többen vettek részt, mint az előválasztáson, de az ellenzék mindig támadta a részvételi adatokat. Megjegyezte azt is, sokkal többen írták alá a Gyurcsány Ferenc elleni petíciót.

Beszélt arról is, hogy az ellenzék az elmúlt hónapokban semmi mással nem foglalkozott csak az előválasztással, nem érdekelte őket a járvány elleni küzdelem, a gazdaság újraindítása. Felsorolta a következő időszak várható intézkedéseit, például a nyugdíjprémiumot, a családi adóvisszatérítést, a hathavi fegyverpénzt.

Korábban írtuk

Azt tudakolta, mi az a teljesítmény, amely alapján Karácsony Gergelyt alkalmasnak gondolják miniszterelnök-jelöltnek. Szerinte a főpolgármesternek nincs meg a döntésképessége, Gyurcsány Ferenc árnyékában van.

Elmondta, Budapest beállt, családok órákat töltenek a dugóban, romlik a közbiztonság, a köztisztaság. Ez azt bizonyítja, hogy egy év alatt képesek lerombolni azt, amit a magyarok millió tíz év alatt felépítettek – hangoztatta, úgy folytatva: nem fogják hagyni, hogy ezt az országgal is megtegyék.

Varga László napirend előtti felszólalása a Parlamentben

Varga László napirend előtti felszólalása a Parlamentben "Aktuális kérdésekről" címmel.

Posted by Magyar Szocialista Párt on Tuesday, September 28, 2021