Hirdetés

Donald Trump köszönetet mondott a magyar Alapjogokért Központnak, az Amerikai Konzervatív Uniónak és a CPAC-nek a lehetőségért arra, hogy ilyen módon köszöntheti a konferenciát.

„Igazi küzdelem az, amit önök vívnak, és kiválóan helytállnak benne, ezt mindenki nagyra értékeli. Bizonyára tudják, hogy mi mindannyian nagyon közel állunk Orbán Viktor magyar miniszterelnökhöz. Ő nagyszerű vezető, nagyszerű úriember, és nemrég hatalmas választási győzelmet aratott. Nagy megtiszteltetés volt nekem, hogy támogathattam választási küzdelmében” – jelentette ki a volt elnök.

„Ez egy kicsit szokatlannak tűnhet, hiszen általában az Egyesült Államok ötven államában zajló eseményeket figyelem, de ezúttal távolabbra tekintettem. Ezt azért tettem, mert ő igazán jó ember, és fantasztikus munkát végez a hazájáért” – jegyezte meg.

„Nagy megtiszteltetés nekem, hogy önökkel lehetek, még úgy is, hogy csak egy rövid időre és így videokapcsolaton keresztül. Hamarosan ismét személyesen együtt lehetünk. Addig is folytassák a munkát és küzdjenek kitartóan!” – mondta Donald Trump üzenetét zárva, amelynek felvezető mondata az volt: „A java még csak ezután következik!”

Korábban írtuk