– „Úgy kell megrendezni, hogy közúti ellenőrzés, a kutyás rendőr, van haveri kutya a rendőrökkel, és a kutya elkezd vergődni. Mintha véletlenszerű lenne, hogy a kutya észrevette volna” – mondja többek között az ügyvéd. Helmeczy állítása szerint a díler kereste meg őket, mert a tévések tartoztak neki, és azt szerette volna, ha Kisberk Szabolcsék lebuktatásáért cserébe Tóth Viktorék kifizetik a tartozást.

Negatív lett a hírTV riporterének drogtesztje

Negatív lett a hírTV egyik megvádolt munkatársa, Kisberk Szabolcs drogtesztje, amelyre önként vállalkozott – mondta el a Magyar Nemzet Online-nak a televízió riportere.

A drogtesztet azt követően vállalta az újságíró, hogy Helmeczy László ügyvéd a sajtóban többször is kijelentette: Kisberk kábítószerfogyasztó és -terjesztő egyben. Kisberk leszögezte, hogy rendszeres drogfogyasztás esetén könnyen kimutatható lett volna szer fogyasztása.

A Szabolcs Online-on megjelent felvétel kapcsán Kisberk a lapnak elmondta, hogy az alapvetően nem változtat azon a tényen, hogy Helmeczy hajlandó lett volna másfél millió forintot fizetni egy bűnözőnek azért, hogy börtönbe juttassa a hírTV két munkatársát.

Az újságíró a vádak kapcsán kijelentette, hogy meg fogják tenni a megfelelő jogi lépéseket Helmeczy ellen.

(MNO, hírTV)