Mégis csak akadt egy traktoros, aki elindult a Szabó Bálint által szervezett, országosra meghirdetett gazdatüntetésre. Az apró részsikert hatalmas előrelépésként tálalva számolt be az esetről a baloldali politikus a Facebookon.

Hirdetés

Kecső József kedden indult mezőgazdasági gépével Budapestre Kecskemétről. A dolog apró szépséghibája, hogy egyetlen másik traktoros sem csatlakozott hozzá, noha korábban találkozási pontként hirdette meg Kecső és Szabó Bálint a kecskeméti helyszínt, ahonnan reményeik szerint számos traktornak kellett volna útnak indulnia.

Egyre kínosabbá válik tehát a baloldali politikus által elindított folyamat. Mint ismert, Szabó Bálint már augusztus 20-án kellemetlen helyzetbe került, mivel sokáig azzal hitegette a Facebookon őt követőket, hogy 1800 traktoros gazda fog hívására a fővárosba menni tüntetni. Szabó demonstrációjára azonban egyetlen traktoros sem érkezett, amit számon is kértek a szervezőn a dulakodásba forduló esemény csalódott résztvevői.

Szabó Bálint azóta is sorra kapja a kellemetlen hozzászólásokat a Facebookon, amiből egyértelműen kiderül, hogy elveszítette a magyar gazdák előtt hitelessége kevés maradékát is.

Korábban írtuk

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják el a Magyar Nemzet oldalán.