Fotó: YouTube (képernyőfotó)
Hirdetés

2022 után kormányra kerülve még több embert bocsát el a baloldal – fejtette ki Szarvas Koppány Bendegúz józsefvárosi önkormányzati képviselő Sára Botond korábbi józsefvárosi polgármester közösségi oldalán tett hozzászólásában.

A Hírnyolc felidézte: Sára Botond július 14-én osztott meg egy bejegyzést, amely a baloldal eddigi teljesítményére világít rá.

A poszt szerint a baloldal adókat akar emelni; embereket bocsát el; óvodát zárat be; veszélyeztette a közétkeztetést; és elvette a gyerekektől a nyári balatoni táborozás lehetőségét.

Ezzel szemben – a bejegyzés szerint – a kormány családi adókedvezményt biztosít; megemelte a csed, gyed összegét; otthonteremtési programot indított; növeli a bölcsődei férőhelyeket; támogatja a gyermekétkeztetést; és nyári táborokat szervez gyerekeknek.

Korábban írtuk

„Nahát, a Grund Balatont a kormány szervezte? Nem is tudtam” – írta erre Szarvas Koppány Bendegúz, megfeledkezve arról, hogy az Erzsébet-táborokat szervezi a kormány, több ezer családnak ingyenes üdülést biztosítva. Ezzel szemben a Grund Balaton egy helyi jobboldali kezdeményezés, melynek keretében egy józsefvárosi alapítvány biztosítja a VIII. kerületi gyermekek ingyenes üdültetését a Balatonnál. Szarvas mit sem törődött a két esemény összemosásával, a tények elferdítésével, esetleges tudatlanságával, sőt a baloldali megszorítások sorát kiegészítve még ígéretet is tett:

„amúgy azt is megígérhetem, hogy 2022 után kormányra kerülve még több embert bocsát el a baloldal, minimum, de az – szerinte – a kormányzati szektor minőségi javulását fogja eredményezni.”

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják el a Magyar Nemzet oldalán.