Fotó: Demokrata/Vermes Tibor
Hirdetés

– Mi lehet a mélyebb indítéka a magyar gyermekvédelmi törvény ellen indított nyugati támadásoknak?

– Ki akarják kényszeríteni, hogy beengedjük az óvodákba és az iskolákba az LMBTQ-aktivistákat. Brüsszel bele akar szólni abba, hogyan neveljük a gyermekeinket. Ez a harc a gyermekek védelméről szól. Felnőttként mindenki úgy él, ahogy akar, de meggyőződésünk szerint a gyermek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga, abba semmiféle kívülről irányított szervezetnek nincs joga beleavatkozni. A támadásoknak értelmük nincs, van viszont politikai következményük. Például az, hogy megszilárdíthatják a magyarokat az igazukban. Erről népszavazást is kezdeményezett a kormány. Szerintem egyértelművé fog válni: a magyarok döntő többsége elutasítja az erőszakos homoszexuális-propagandát, és saját maga akar dönteni arról, hogyan neveli a gyerekét. Megjegyzem, Brüsszelt ezúttal is önző és rövidlátó szempontok vezetik, akárcsak a migráció kapcsán.

– Tetten érhető az egoizmus az LMBTQ-­stratégiájában is?

– Az agresszív LMBTQ-propaganda mögött természetesen lehetnek pénzügyi, üzleti szempontok is. De ez a propaganda is része a kereszténység és a hagyományos családmodell, egész Európa és az európai keresztény kultúra szétverésének. Ebbe a romboló kampányba már sok politikus beszállt Nyugaton. Sokan nem értenek egyet velük, de sajnos hallgatnak ahelyett, hogy azt kiáltanák, eddig és ne tovább!

Korábban írtuk

– Hallgatnak, mert részben már őket is meggyőzte a liberális propaganda?

– Nem feltétlenül győzte meg, de liberális véleménydiktatúrában élnek. És mivel nem ismerik a diktatúrák igazi természetét, félnek. Szemben a kelet-közép-európai társadalmakkal, amelyeknek alaposan kijutott az elnyomó rendszerekből, még a legbrutálisabbakból is, vörösből és barnából egyaránt. Pontosan látni, hol húzódott egykor a vasfüggöny vonala. Mert azok a népek, amelyek mögötte éltek, nem veszítették el a természetes lét ösztöneit, reflexeit. Ha sok olyan támadás éri a régiót, mint most a magyarokat, akkor nem is fogják elveszíteni. Előbb lohad le majd a nagy LMBTQ-nyomulás, mint hogy ezek az emberek térdre esnének előtte. Európa, Magyarország és gyermekeink, unokáink jövője érdekében bízom benne, hogy meg fog bukni ez az erőszakos ideológia. Erről Európában először a magyaroknak lesz lehetőségük elmondani a véleményüket.

– Azért az kizárt, hogy minden nyugati embert áthasson ez a félelem…

– A félelem erősen jelen van a nyugati társadalmakban, hogy a politikusokról már ne is beszéljek. Hiszen látják, hogy valakit kirúghatnak a munkahelyéről, ha elmondja a liberálisoknak nem tetsző véleményét. Félelemről van tehát szó, nem az LMBTQ-propagandával való azonosulásról! Fideszes EP-képviselők mondják, hogy egyes uniós politikusok, akik a kamerák, a nyilvánosság előtt bírálják Magyarországot, a folyosón csak annyit súgnak nekik: jól csináljátok…

– A kampány ettől még folytatódik. Miközben az őshonos nemzeti kisebbségek ügye, 50 millió európai ember sorsa eltűnhet a zűrzavarban…

– Ebből is látszik, hogy az EU kettős mércével viszonyul a kisebbségekhez, a segítségre szorulókhoz. Például csak a töredékét adja meg azoknak a támogatásoknak, amelyeket az egykori szocialista országok kérnek régi, lepusztult szociális otthonaik felújítására. 1,1 millió európai polgár aláírását, akaratát az őshonos nemzetiségekkel kapcsolatban pedig egyenesen semmibe veszik Brüsszelben. Viszont földig hajolnak egy törpe kisebbség, az agresszív LMBTQ-­propagandisták előtt. Megjegyzem, sok olyan homoszexuális ember és közösség van egyébként, akik nem kérnek az LMBTQ-nyomulásból. Ők csendben, a maguk módján szeretnének élni, a nevükben ne nyilatkozzon senki. Az LMBTQ-mozgalom agytrösztje őket is csak használni akarja.

– A nemzetek tartópillérei, azaz a családok elleni kampányt is agytrösztök, hatalmi centrumok szintjén tervezték meg?

– Ha erősek a közösségek, erősek a családok, akkor erős egy nemzet. Bizonyos gazdasági és politikai érdekcsoportok viszont abban érdekeltek, hogy ne legyenek erős nemzetek, pláne keresztény identitásúak ne. Felhördültek azon, hogy a magyar Alaptörvény kimondja, a házasság egy férfi és egy nő kapcsolata, illetve azt is, hogy egy ember neme az, aminek születik. Ez gyökeresen ellentétes azzal, amit ők akarnak, ami az ő érdekük. Ezek a körök mindent megtesznek, hogy gyengítsék a nemzeteket, közösségeket, családokat. Ők azok, akik teljesen eltérő kultúrájú migránsokkal akarják betelepíteni Európát, fel akarják számolni az európai kultúrát, és lerombolni a családi értékeket. A magyarok elleni kampánynak is ez a célja. Látjuk, hogyan aktivizálják nemzetközi médiájukat, ha veszélyben érzik céljaikat.

– Egyre több csatornát használ az LMBTQ-propaganda. Legutóbb például a Hungaroringen nyomult…

– Ezt már ismerjük, ha a Magyarország elleni nyomásgyakorlásról van szó, akkor semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, úgy gondolják, nekik mindent szabad. Ha kell, futballistákon, autóversenyzőkön keresztül üzenik meg a magyaroknak, hogyan kellene viselkednünk. De nekünk ez nem kell. Ráadásul itt nem a kormánnyal, hanem egy nemzettel szemben erőlködnek. Nálunk a nem kormánypárti szavazók 60 százaléka is elutasítja az LMBTQ-propagandát.

– Vajon miként működne az LMBTQ-­propaganda az egyházi iskolákban?

– Hollandiában éppen kötelezővé akar­ják tenni az egyházi iskoláknak az LMBTQ-közösséghez tartozó diákok felvételét. Ez is az európai keresztény kultúra lebontásának egyik állomása. Az egyházak egyébként meghozták a szigorú gyermekvédelmi szabályaikat, még jóval a törvény születése előtt. Egyházaink évszázadok óta részt vesznek a nevelésben, oktatásban, a rászorulók, a betegek, elesettek gondozásában. Elképesztő és rendkívül cinikus Vadai Ágnes javaslata, aki a gyerekek védelmének ürügyével a gyónási titkot is fel akarja oldani. Erre a DK előtt csak a nácik tettek javaslatot, idehaza még Rákosi sem merte felvetni. Látható, mire készül a baloldal a hatalom utáni csillapíthatatlan vágyakozásában.

– Az LMBTQ-nyomulás farvizén még borzalmasabb „kultúrák” készülnek arra, hogy a nagy nyilvánosság elé lépjenek. Hallani már a pedofília lega­lizálásáról, akárcsak a vérfertőzéssel vagy a szodómiával szembeni toleranciáról. Elönti a szenny világot?

– Ha észnél vagyunk, és minden támadás ellenére kiállunk az értékeinkért, a gyermekek védelméért, akkor nem. Nagy szükségünk van a keresztény hitre, tanításra és kultúrára, az egyházak, egyházi iskolák szolgálatára. Az iskolában meg kell mutatni a gyerekeknek, mi alapul a teremtett világ értékein, és mi nem. Rá kell ébreszteni a fiatalokat, hogy a +neoliberális+ nyomulás, amit az interneten is tapasztalnak, múló divat. Nem tudni, meddig tart majd, de a történelem azt mutatja, hogy az efféle ideológiák, lásd a kommunizmust vagy a nácizmust, óriási pusztítást vihetnek véghez, ám végül elbuknak, mert természetellenesek.

– A hazai LMBTQ-csoportok és támogatóik startra készek, ott állnak az iskolák és óvodák kapujában. Nagy konfliktusokra számít?

– Ezt a feladatot kapták a Soros-hálózattól és balliberális nemzetközi megrendelőiktől, csakhogy a népszavazás az útjukba áll majd. Ugyanazok a politikai erők vannak e csoportok mögött, mint amelyek a kommunizmust üzemeltették, majd megbuktak az SZDSZ-szel. Eddig a zöldpolitika hullámain lovagoltak, most az LMBTQ-éin, mindig keresnek valami divatosnak tűnő jelszót. Célpontjuk leginkább a bizonytalan ember. Csakhogy az egyén valódi problémáit, nehézségeit ez az erőszakos magatartás, ideológia nem oldja meg. A hitére és hagyományaira támaszkodó, összetartó és józan közösség viszont képes rá.