Az esettel kapcsolatban a rendőrség az Origónak azt mondta, hogy haláleset miatt tartanak szemlét, de idegenkezűség gyanúja nem vetődött fel. A hatóságok a Blikknek megerősítették, hogy Berki Krisztián halt meg. A Bors megkeresésére Berki felesége is megerősítette férje halálhírét – ismerteti a portál. Berki Krisztián 41 évet élt.

Hirdetés

Berki Krisztián a 2004–2005-ös idényben a Ferencváros igazolt labdarúgója volt, de a zöld-fehéreknél hivatalos mérkőzésen nem szerepelt. Utána Diósgyőrbe szerződött, ahol 2006 tavaszán három NB I-es meccsen védett. Huszonöt évesen sérülés miatt abbahagyta a profi futballt. Visszavonulása után 2007-ben az FTC Zrt. vezérigazgatója lett, posztjáról 2010 júniusában lemondott. Az elmúlt években több televíziós műsorban, showműsorban szerepelt, közismert alakja volt a magyar médiának. A 2019-es magyarországi önkormányzati választáson indult Budapest főpolgármesteri posztjáért.

A nemzetisport.hu cikkét ITT olvashatják.


Villám sajtótájékoztatót tartottak Berki Krisztián ferencvárosi lakásánál – írja az Infostart.

A rendőrség részéről D. Tóth Norbert állt ki a kamerák elé, aki megerősítette, hogy az idegenkezűséget kizárták. Hozzátette: „A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárás kereteiben vizsgálja a haláleset körülményeit.”

A Telex információi szerint kábítószergyanús anyagot találtak a helyszínen, ezt várhatóan egy külön büntetőeljárás keretében vizsgálja majd a rendőrség. A halottszemle még tart, a meg nem erősített információk szerint a halál kicsivel éjfél előtt következett be.

Korábban írtuk