Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban tartott adományátadáson 2020. május 7-én. Hatvan teqballasztalt kaptak adományként magyarországi gyermekotthonok a Docler cégcsoport felajánlásaként
Hirdetés

– Erre is csináltunk kutatást, hogy milyen mértékben akar a magyarság változást. És igazából a kutatásból az jött ki, hogy mindegy, ki, csak ne a két múlt közül kelljen választani – mondta Friderikusz Sándor podcastjának beharangozó részletében Gattyán György, Magyarország egyes rangsorok szerint harmadik leggazdagabb embere. – Tehát papírforma szerint – tudom, hogy nagyképűen hangzik, de – papírforma szerint akár nyerni is lehet.

A műsorvezető szerint mozgalom nem, csak párt indulhat a választáson, mire Gattyán azt mondta, „még van rá pár hónapunk, hogy ezt megoldjuk”.

A Világgazdaság hétfőn írta meg, hogy A Legnagyobb Vállalkozás néven indított tudásközpontot Gattyán György, az ország egyik leggazdagabb vállalkozója. A digitalizáció lehetőségeit fogják Magyarországon kutatni, és ehhez más országok példáit is elemzik.

– Hitem szerint az azonnali és teljes körű digitalizáció mint bel- és gazdaságpolitikai prioritás konstruktív alternatívát kínál a gúzsba kötött hazai belpolitika válságából – idézték a Docler-csoport alapítóját.

Korábban írtuk

– Állást kínálok 106 képviselőnek az ország 106 választókerületében […] A Legnagyobb Vállalakozás négy területre akar fókuszálni: az oktatásra, az egészségügyre, a hivatali ügyintézésre, illetve a korrupcióra – írta a közlemény alapján a Világgazdaság.

Gattyán György az ezredforduló után hozta létre a Livejasmin nevű, streaming technológiára épülő, felnőtt-tartalom szolgáltatást nyújtó webkamerás oldalt, később megalapította a Docler Holding cégcsoportot, amely informatikai és internetes szolgáltatásokat nyújt, például a Livejasmin technológiájának mintájára, azt továbbfejlesztve létrehozták az online jóslást lehetővé tevő oranum.com oldalt is.

A holdinghoz azóta számos cég tartozik, a társaság a Kodolányi János Egyetem fenntartója is, Gattyán, aki egyébként az utóbbi években jelentős összegeket fordít jótékonyságra, a teqball nevű magyar sportág társalapítója is.