Fotó: M1 (képernyőkép)
Hirdetés

Baranyiék valóra váltják, amiről Pataki Márton, az Együtt volt elnökségi tagja még az önkormányzati választási kampányban írt közösségi oldalán.

„Ígérjék meg, hogy a törvényesség hatá­ráig az önkormányzatok minden erőforrását a kormány elleni küzdelemre fogják felhasználni. Hogy emiatt a következő 2,5 évben kevesebb utcát fognak leaszfaltozni, nem lesz új játszótér, igen, ez mind nem számít” – idézte fel a Magyar Hírlapnak Gyurákovics Andrea, Ferencváros képviselő-testületének Fidesz–KDNP-frakcióvezetője Pataki szavait.

Emlékezetes: Baranyi Krisztina – aki pedig azt ígérte a kampányban, hogy nem haveri alapon fog tisztségeket osztogatni – mihelyst beült a polgármesteri székbe, pályáztatás nélkül az önkormányzati vagyonkezelő cég vezérigazgatójává tette meg Patakit. Már a helyi óvodák is megsínylették a baloldali városvezetést, felújítások nem történnek, és most, hogy zöldprogramokra kértek mind­össze 21 millió forintot, Baranyiék nem voltak hajlandók megemelni a 12 milliós keretösszeget – mondta el Gyurákovics Andrea, hozzáfűzve, eközben a zárszámadási maradványösszeg hatmilliárd forint, tehát nem indokolt az ilyen szintű takarékosság.

A további részletekről IDE KATTINTVA a Magyar Hírlap honlapján olvashatnak.

Korábban írtuk