Herczeg András, a Debrecen labdarúgócsapatának klubmenedzsere az MR1-Kossuth Rádiónak azt mondta, büszke csapatára, Mészáros Norbert pedig úgy látja, ilyen játékkal a francia Lyonnal vagy az olasz Fiorentinával nem elképzelhetetlen hazai pályán a döntetlen. Hallgassa meg!

A Debrecen labdarúgócsapata 1-0-ás vereséget szenvedett a Liverpool vendégeként a Bajnokok Ligája csoportkörének szerdai fordulójában. A mérkőzést mindvégig kezükben tartották a hazaiak, többet birtokolták labdát, sorra alakították ki helyzeteiket Poleksic kapuja előtt. A magyar bajnok önfeláldozóan védekezett és nem adta fel a támadás lehetőségét sem. A félidő hajrájára érett be a Liverpool fölénye, amikor a holland válogatott Dirk Kuyt talált a magyar kapuba. A szünet után sem változott a játék képe, az angolok irányították a mérkőzést. A csapat kihozta magából a maximumot: remekül helytállt és gyakorlatilag az utolsó pillanatig nyílttá tette a találkozót. A Debrecen fegyelmezett játéka minden elismerést megérdemel.

Herczegh András, a Debrecen labdarúgócsapatának klubmenedzsere büszke csapatára. Az MR-1 Kossuth rádiónak azt mondta, hogy az első félidőben még idegesen játszott együttese, de a második játékrészben már bátran kitámadott, lövésekre is vállalkozott. Herczegh sajnálta, hogy pár másodperccel a szünet előtt kapta a Debrecen a gólt. Czvitkovics Péter rádiónknak úgy fogalmazott, hogy úgy elfáradt, mintha három magyar bajnokit játszott volna, Mészáros Norbert pedig arról is beszélt, hogy ilyen játékkal a francia Lyonnal vagy az olasz Fiorentinával nem elképzelhetetlen hazai pályán a döntetlen.

A DVSC-TEVA a következő fordulóban, szeptember 29-én a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a francia Olympique Lyon együttesét.

(MR Online)