A legrangosabb hazai építőipari elismerést, az idei Építőipari Nívódíjat rehabilitáció kategóriában, valamint a XII. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj második helyezését is a DF A-épület és városi park együttesének ítélte a zsűri.

Az elismerést az építészeti tervekért Rombauer Gábor vezetésével a Térműhely Kft., a generál kivitelezéstért pedig a Strabag MML. Kft. kapta. A nívódíjakat az építőipari és ingatlanfejlesztési szakma prominens képviselői egy-egy létesítmény programjának, tervezésének, megvalósításának és kivitelezésének együttes értékelése alapján ítélték oda. A bíráló bizottságok a Dunaújvárosi Főiskola campus-fejlesztését példaértékűnek tartották, mivel a jól megtervezett és 2000 óta koncepcionálisan, több ütemben megvalósított városrészi rehabilitációban a megszűnt ipari létesítmények új funkciót nyertek, amellyel európai színvonalú campus épült a belvárosban.

A díjátadón a FIABCI Magyar Tagozata javasolta, hogy a Dunaújvárosi Főiskola campus-fejlesztési pályázata vegyen részt a FIABCI Prix d’ Excellence pályázatán, ahol a világ legsikeresebb ingatlanfejlesztéseit választják ki.