Hirdetés

A Fidesz egyértelműen sorsdöntő választásnak tartja a mostani EP-választást, hiszen – mint arra Hidvégi Balázs rámutatott – Európa jövőjéről, benne Magyarország jövőjéről, a biztonságunkról, a kultúránk megőrzéséről is döntünk abban a kulcskérdésben, ami a bevándorlás körül összpontosul.

Mint cseppben a tenger mutatja a migrációs krízis azt, mi probléma az Európai Unióval, azzal a brüsszeli vezetéssel, amely válságba sodorta az egész európai együttműködést

– közölte a kormánypári politikus. Hozzátette: fontos az európai együttműködés, hogy Magyarország és a magyar nemzet az Európai Unió része legyen és pontosan ezért kell kijavítani azt a rossz politikát, amit Brüsszel az elmúlt években mutatott, a Fidesz ezért is reméli, hogy magas lesz a részvételi arány, hogy ez a felhatalmazás erős legyen.

Arra kérjük a Fidesz támogatóit, szavazóit, hogy menjenek el vasárnap szavazni, hiszen nem elég a közvélemény-kutatásokban jól teljesíteni, nem elég csak úgy egyetérteni a Fidesszel, vagy a Fidesz üzeneteivel. El kell menni most vasárnap, le kell adni a szavazatot, mert egy erős nemzeti, az emberektől jövő felhatalmazás alapján, annak a segítségével tudunk sikeresek lenni Brüsszelben is

– jelentette ki Hidvéghi Balázs.

Déri Stefi műsorvezető kérdésére, hogy milyen eredmény várható az EP-választáson, a Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, legalább az öt évvel ezelőtti sikerre számít a párt, amikor a 21 mandátumból 12-t sikerült elérnie, ugyanakkor minél nagyobb és egyértelműbb győzelemre törekszik.