Hirdetés

A magyar örökségdíjas sportember szerint az átgondolatlan eszmék olyan toxikus tendenciát mutatnak, amelyre a történelem során már volt példa.

Úgy véli, három hónap alatt drámaian sokat változott az emberi világ. Úgy fogalmazott: „Előtte vagy nem figyeltem eléggé, vagy nem volt még a genderelmélet, a BLM-mozgalom, a metoo, és nem voltak azok a borzalmasan erőszakos, negyed szintig végiggondolt filozófiák, amik addig, amíg egy ember gondolja, nincs velük baj. De amikor intézményesül és globálisan fújják, ott már baj van, mert ezek nincsenek végiggondolva. Egyik sem megy el a falig.”

A sportember ugyanakkor elmondta,

a progresszív világrend erőszakos betörését az bizonyítja legjobban, hogy csak a józan ész oldalán álló sajtót hallgatva is szembejön a világ irdatlan kretén irányba haladásának visszhangja. A nemzeti kormányok egyfajta szellemi védettséget nyújtanak ezen filozófiák fertőzésétől.

Hozzátette: „a globális erőket pont ez zavarja, hogy vannak zárványok, amikre nem tudnak hatással lenni, és nem az történik, amit elképzelnek. Ez a szemükben a nemzetállam bűne, hogy képes még mindig önállóan döntéseket hozni magáról, és ennek igenis meg kell maradnia”.

Korábban írtuk

A teljes cikket IDE KATTINTVA olvashatják, az interjú a fenti videóban tekinthető meg.