A bejegyzésben azt írták: 2022 nem szólhat csak Orbán Viktor leváltásáról.

Hirdetés

„Van egy ennél fontosabb feladatunk is, hogy felépítsünk egy új, XXI. századi Magyarországot” – hangsúlyozták.

Hozzátették: egy új Magyarország felépítéséhez új arcokra van szükség, olyanokra, akik nem a 2010 előtti világból jönnek, és akik értik, hogy rendszerszintű változásra van szükség, mielőtt Magyarország elveszít egy teljes generációt.

„A Momentum nem ismer lehetetlent, és képes alapjaiban megváltoztatni Magyarországot” – fogalmaztak. Szerintük a miniszterelnök-jelölti előválasztáson induló Fekete-Győr András képes volt arra, hogy közösséggé formálja azokat a bal- és jobboldaliakat, konzervatívokat és liberálisokat, akik egy közös célban hisznek.

Korábban írtuk

Hozzátették, Fekete-Győr András képes lesz arra is, hogy a politikai szekértáborokon átlépve összehozzon mindenkit, aki hisz egy új Magyarország, egy jobb Magyarország víziójában.

Jakab Péter Jobbik-elnök január 25-én jelentette be indulását az ellenzéki kormányfőjelölti előválasztáson, kijelentve, ha ő nyer, elvállalja a miniszterelnök-jelöltséget, ha más győz, akkor őt is támogatni fogja. Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) elnöke is jelezte korábban, hogy megmérettetné magát.