Továbbra is mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy segítsem ennek a térségnek a fejlődését – mondta Fenyvesi Zoltán.

A politikus sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, az elmúlt hetekben Tapolca, Sümeg és Ajka vidékén volt az ország szeme.

„Rengeteg lakossági fórumon, sok megbeszélésen, találkozón vagyunk túl; ezek arról győztek meg, hogy az itt élők szívükön viselik ennek a gyönyörű vidéknek a sorsát” – fogalmazott Fenyvesi Zoltán, aki a Fidesz-KDNP jelöltjeként indult a tapolcai időközi országgyűlési választáson.

Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik kitüntettek bennünket bizalmukkal és támogattak szavazatukkal – jelentette ki. Mint mondta, köszönet illeti a térség minden választópolgárát, amiért aktívan részt vett a térség jövőjével kapcsolatos együttgondolkodásban.

Szeretnék külön köszönetet mondani a Fidesz és a KDNP önkénteseinek is, hogy fáradtságot nem kímélve, felszántották a pályát – tette hozzá. Fenyvesi Zoltán gratulált Rig Lajosnak, és azt kívánta neki, hogy folytassa Lasztovicza Jenő megkezdett munkáját, és legjobb tudása szerint, felelősséggel szolgálja az itt élőket.

Hangsúlyozta, a mai eredménytől függetlenül továbbra is meggyőződése, hogy a következő évek legfontosabb feladata a munkahelyteremtés, és azoknak az embereknek a segítése, akik hátukon cipelik ezt az országot.

A magam részéről továbbra is mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy segítsem ennek a térségnek a fejlődését – húzta alá, megjegyezve, ez továbbra is becsületbeli ügy számára.

fidesz.hu