Sem a holland miniszterelnöknek, sem Soros Györgynek, sem pedig az általa fizetett politikai aktivistáknak nincs…

Posted by Fidesz on Tuesday, June 29, 2021
Hirdetés

A pedofilellenes, gyermekvédelmi törvény arról szól, hogy minden más befolyásolási kísérlettől a törvény erejével kell „megóvni a gyermekeinket” – közölte Hollik István.

Hozzátette: a Fidesz hisz abban, hogy a gyermekek életében semmi keresnivalója az életkoruknak nem megfelelő tartalomnak, ezért ez a kérdés is része lesz a nemzeti konzultációnak.

Mint mondta, Magyarországot most támadják a törvény elfogadásáért, mert a liberálisok nem hajlandóak elfogadni a magyar álláspontot és „ránk akarják erőltetni” a saját gondolkodásukat és világnézetüket.

Ugyanakkor abba, hogy a magyar családok hogyan neveljék a gyermekeiket, és az állam milyen törvényekkel védje meg a gyermekeket, a magyarokon kívül senkinek nincs beleszólása. Sem a holland miniszterelnöknek, sem Soros Györgynek, sem az általa fizetett politikai aktivistáknak – fűzte hozzá.

Korábban írtuk

„Bátorítunk mindenkit, hogy mondja el véleményét, teremtsünk nemzeti egységet a gyermekeink védelmének kérdésében. És ezzel együtt üzenjük meg a Magyarországot támadó liberális hálózatnak, hogy a saját ügyeinkbe senkinek nem engedünk beleszólást” – fogalmazott a videóüzenetben Hollik István.