Kezdettől nyilvánvaló, hogy ez a „jogállamisági mechanizmusnak” nevezett eljárást valójában egy zsarolási és nyomásgyakorlási eszközként akarják bevetni Magyarország és mindazon országok ellen, amelyek nem akarják betelepíteni a migránsokat, megvédik a bevándorlástól a határaikat, a kultúrájukat és megvédik a nemzeti szuverenitásukat

Hirdetés

– emelik ki a Fidesz közleményében. Hozzáteszik: minden eszközt felhasználnak, hogy a nemzeti kormány helyett egy bevándorláspárti baloldali kormányt ültessenek hatalomba.

Szégyen, hogy a koronavírus-járvány és az egymást érő iszlám terrortámadások közepette Brüsszel továbbra is a politikai zsarolással van elfoglalva ahelyett, hogy segítené a tagállamokat a védekezésben – zárul a közlemény.

Az Európai Unió Tanácsának német soros elnöksége és az Európai Parlament tárgyalói csütörtökön ideiglenes megállapodásra jutottak az unió költségvetéshez kötődő új politikai feltételrendszer létrehozásáról, köztük a jogállamisági feltételek teljesülésének szükségességéről.

Korábban írtuk