Hirdetés

A fővárosban működő jutalékos rendszerről és a baloldali koalícióhoz köthető cápákról beszél az Anonymous által közzétett újabb hangfelvételen Bajnai Gordon. A volt baloldali miniszterelnök tanácsokat ad a befektetőknek, hogyan üthetik nyélbe az üzletet – olvasható a Fidesz Budapest Facebook-bejegyzésében.

Karácsony Gergely múlt héten még nem hitte el, hogy jutalékos rendszer működik a városházán, de azután, hogy barátja és volt kollégája, Bajnai Gordon beszélt róla, már nem kerülheti meg azokat a kérdéseket, amelyekkel idáig nem volt hajlandó foglalkozni. A fővárosi Fidesz az alábbi kérdésekre vár válaszokat a főpolgármestertől.

  • Kitől kapott megbízást Bajnai Gordon, hogy a városháza nevében tárgyaljon befektetőkkel?
  • Kik és hogyan működtetik a maffiaszerű, jutalékos rendszert a városházán, amelyről Bajnai Gordon beszélt?
  • Hogyan működnek a városházán a baloldali pártok közötti politikai viszonyok, kik a baloldali koalícióhoz köthető cápák?

„Ezeket a kérdéseket nem söpörheti le a baloldal az asztalról. Bajnai Gordon volt miniszterelnök állításit kell megmagyarázni. Nemcsak mi, hanem a budapestiek is tisztán szeretnének látni az ügyben” – hangsúlyozza a Fidesz Budapest bejegyzésében.

Korábban írtuk