A nagyobbik kormánypárt pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleményében Gyurcsány Ferenc Facebook-bejegyzésére reagált.

Hirdetés

A Fidesz azt írta: egy baloldali tanácsadó nemrég azt mondta, hogy a baloldalnak ki kell használnia az emberek gyászát. „Gyurcsány Ferenc ma ismét bizonyította, a hatalom megszerzéséért még erre is képes. Az általa vezetett oltásellenes baloldal álságos, mert miközben el akarják bizonytalanítani az embereket az oltással kapcsolatban, maguknak azért beadatják” – áll a kommünikében.

Korábban – folytatta a Fidesz – direkt módon támadtak egyes vakcinákat, betiltásukat követelve.

„Most sunyi, ravasz módon folytatják az oltással szembeni kampányukat! Gyurcsány Ferenc ezzel a kampánnyal emberéleteket veszélyeztet! A baloldal vezetőjének inkább azzal kellene foglalkoznia, hogy visszavonja a parlamentnek korábban benyújtott baloldali oltásellenes javaslatot!” – olvasható a közleményben.

Korábban írtuk

A nagyobbik kormánypárt egyúttal leszögezte: a járványból a vakcina jelenti a kiutat. Magyarország az élen jár az Európai Unióban lakosságarányosan az átoltottság tekintetében. A kormánypártok továbbra is azon dolgoznak, hogy minél előbb visszakaphassuk a régi életünket – tették hozzá.

A Demokratikus Koalíció elnöke a közösségi oldalán pénteken egy, a miniszterelnököt a Kossuth rádió stúdiójában ábrázoló képet osztott meg, amelyen az olvasható: „Ma reggelre elhunyt 207 beteg. Ez ennyire vicces lenne?”.

Kacarászva, jókedvűen adott ma reggel rádióinterjút Orbán Viktor.Mi ilyen vicces, miniszterelnök úr? Hogy nálunk…

Posted by Gyurcsány Ferenc on Friday, April 23, 2021