Ne adjuk sem Magyarország, sem Európa sorsát egy pénzügyi spekuláns kezébe

Soros György tegnapi interjújában egyértelművé tette, hogy újabb támadást indít Magyarországgal szemben. Ennek oka, hogy mi keményen felszólaltunk a második Soros-terv ellen. A terv lényege, hogy Soros olyan kölcsönt akar adni Európának, amelynek a tőkerészét ugyan nem kell visszafizetni, de a kamatait lejárati idő nélkül örökre törleszteni kell.Ne adjuk sem Magyarország, sem Európa sorsát egy pénzügyi spekuláns kezébe!

Gepostet von Fidesz am Dienstag, 12. Mai 2020
Hirdetés

Hollik István kifejtette: a terv lényege, hogy Soros olyan kölcsönt akar adni Európának, amelynek a tőkerészét ugyan nem kell visszafizetni, de a kamatait lejárati idő nélkül örökre törleszteni kell.

Soros ezzel nem csak Európa jelenlegi lakosságát, hanem a gyermekeinket és unokáinkat is eladósítaná – mutatott rá a kormánypárti képviselő.

A kereszténydemokrata politikus kijelentette: a spekuláns nem fog elállni a tervétől, hiszen a német vezető lapban, a Spiegelben is megerősítette, hogy szerinte ez az egyetlen járható út Európa számára.

Korábban írtuk

Hollik István kiemelte: ők viszont ezt másként gondolják, a válságból nem a hitel, hanem a munka vezet ki. „Nem adjuk sem Magyarország, sem Európa sorsát egy pénzügyi spekuláns kezébe – fogalmazott a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója.