Az MSZP országgyűlési képviselőjeként megbukott, a párt által viszont szóvivői poszttal kárpótolt „megmondó” ember csütörtöki sajtótájékoztatóján a Vác Online (http://www.vaconline.hu/esemenyek/kover-laszlo-vacon-csak-egy-jobb-oldali-polgarmester-jelolt-van-aki-peto-t.html) egyik tudósítását változtatta meg saját pártja és a maga kedve szerint. A szocialista Török Zsolt a hírportál Kövér Lászlónak, az Országgyűlés és Fidesz választmányának elnökének váci látogatásáról szóló híradását idézte.

Török Zsolt sajtótájékoztatóján a következőket mondta:

Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke, az Országgyűlés elnöke a tudósítás szerint szeptember 11-én, a helyi kampányrendezvényen azt mondta, „persze, ha például Vácon nem a kormánypártok polgármesterjelöltje, Pető Tibor nyerne az őszi voksoláson, akkor megbüntetnénk a várost. Más települések esetében is ugyanez a helyzet”.

Ezzel szemben, a Török Zsolt által idézett tudósítás a következőket tartalmazza:

„Persze, nem arról van szó, hogy ha például Vácon nem a kormánypártok polgármester-jelöltje, Pető Tibor nyerne az őszi voksoláson, akkor megbüntetnénk a várost. Más települések esetében is ugyanez a helyzet – fogalmazott a Fidesz választmányi elnöke.”

A Fidesz felszólítja Török Zsoltot, a szocialisták önjelölt cenzorát, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot Kövér Lászlótól, és a továbbiakban ne manipulálja a választókat csúsztatásaival.