Ajkai koncertjük teljes bevételét, több mint másfél millió forintot, a decemberi koncertsorozat főtámogatója, a MOL segítségével felajánlották a Devecseri Önkormányzatnak. A debreceni zenekar ebben az évben már csak kettő koncertet ad, aztán januártól a tavasz elejéig elvonulnak egy kisebb feltöltődésre, hogy áprilistól újult erővel országos koncert körútra induljanak.

A pihenésre szánt hónapok azonban nem mind a három zenésznek telnek majd egyformán. A Tankcsapda frontemberére, Lukács Lacira például még egy operáció is vár, bal térde keresztszalag szakadását kell januárban műteni. Persze ez a sérülés nem befolyásolja a téli turné menetét, a teltházas ajkai és keceli koncertek után, jön a két legnagyobb buli, december 18-án, Budapesten a Syma Csarnokban, szilveszterkor pedig Debrecenben a Kossuth téren.

Az évzáró koncert érdekessége, hogy a Tankcsapda eddigi pályafutása során csak egyszer koncertezett december 31-én, még 2003-ban. A hazai pályás esemény mind technikailag, mind pedig műsor tekintetében rendhagyó lesz, óriási bulira számíthatnak az érdeklődők.

A zenekar, jövő év elején még egy meglepetéssel szeretne kedveskedni. Egy új könyvet készülnek kiadni, melyben a Tankcsapda életéről készült legérdekesebb fotókat gyűjtik össze. És, hogy a debreceni trió mennyire népszerű, az is bizonyítja, hogy húszéves jubileumi koncert DVD-jük a napokban arany DVD lett.