Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Hirdetés

Európa-szerte teljesen kiborult a baloldal Orbán Viktor elsöprő győzelmétől – közölte Tucker Carlson műsorában.

„Ez pedig jelzi a baloldal antidemokratikus fenyegetését, ők ugyanis valójában csak akkor akarnak demokráciát, ha az az ő globalista céljaikat szolgálja”

– fogalmazott. Emlékeztetett rá, hogy az a baloldali rendszer, közte az uniós bürokráciával mindent megtett, hogy lejárassa a magyar miniszterelnököt.

„Hívták rasszistának, amért nem akar migránsokat, hívták bigottnak, amiért meg akarta védeni a gyerekeket az LMBT-propagandától, most, legutóbb pedig Putyin-pártinak. Mindezt azért, mert gyűlölik benne, hogy kiáll a magyarokért”

– sorolta. Figyelmeztetett arra is, hogy a vereség ellenére a baloldal nem fog leállni, már most is hallani olyan hangokat, hogy a választásokat elcsalták. Rettegnek attól, hogy példát mutat a nyugati világnak is – magyarázták a műsorban.

Tucker Carlson, a Fox News műsorvezetője tavaly Magyarország Soros ellen: harc a civilizációért címmel forgatott filmet hazánkban. Akkor interjút is készített Orbán Viktorral, amit több millióan tekintettek meg az interneten – emlékeztet a Magyar Nemzet, amelynek cikkét ITT olvashatják.

Korábban írtuk