„Ma 50 napja, hogy Édesapánk lélegeztetőgépre került. Ez az 50 nap február 24-én 5 napnak indult, akkor a legrosszabb rémálmainkban sem hittük, hogy Apa tényleg ekkora bajba került, és hogy vele együtt mi is életünk legnagyobb megpróbáltatása elé nézünk ” – írta a koronavírussal küzdő fideszes országgyűlési képviselő, Bányai Gábornak a családja csütörtöki bejegyzésében.

Hirdetés

Mint írták, a kiskunhalasi, majd a szegedi orvosok és nővérek „hittel teli kitartó munkájának, valamint az Önök imáinak köszönhetően Édesapánk állapota sokat javult.” A közlemény szerint Bányai Gábor sikeresen felülkerekedett a fertőzésen, ám a vírus okozta károk miatt jelenleg is gépi lélegeztetésre szorul, mélyaltatásban tartják.

„Az elmúlt 50 nap tapasztalatával arra kérünk mindenkit, hogy ahogyan Édesapánk is írta,regisztráljanak és vegyék fel a koronavírus elleni oltást, amint lehetőségük nyílik rá, hogy minél hamarabb véget érjen az a rémálom, amin Édesapánk és mellette sok ezer magyar ember megy keresztül” – szól a közlemény.

A Bányai Család Közleménye: Kedves Barátaink, Ismerőseink, Rokonaink!Ma 50 napja, hogy Édesapánk…

Posted by Bányai Gábor országgyűlési képviselő on Thursday, April 15, 2021
Korábban írtuk