Tikkasztó hőség a fővárosban, sehol egy kis árnyék, szomjazik a helyi lakos. Legszívesebben a strandon lennénk, a medencék hűs vizében. Ám ha már kiázott mindenünk és a hőmérséklet is kibírható hőfokra süllyedt, valami szórakozás után nézünk. Most itt a remek lehetőség: a Vidámparkba és a Széchenyi Fürdőbe szóló kombinált belépőjeggyel mindkét igényünket kielégíthetjük. A közös belépőt a két intézmény 2011-es szezonzárásáig válthatjuk be, az árusítás a Vidámpark szezonzárása előtt 5 nappal fejeződik be.

A Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, 21 medencéjével Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma. Legnagyobb büszkeségük az élménymedencében megtalálható sodrófolyosó, a víz alatti pezsegtetés, a nyakzuhany, az ülőpadokba rejtett, hátat masszírozó vízsugár. A belépőjegyár tartalmazza a szaunák és a kondicionáló terem használatát, illetve az aerobic órákon, vízi tornákon való részvételt.

A Budapesti Vidám Park több mint 60 éve várja minden évben közönségét, új kalandokkal, izgalmakkal varázsolva vidámságot a látogatók arcára. Az idei szezonban újításokkal, színes programokkal és kedvezményekkel, akciókkal fogadja az önfeledt szórakozást keresőket Budapest legvidámabb parkja. Egyik büszkeségük az Europa Nostra Díjas, 100 éves műemlék Körhinta, legújabb játékuk pedig az UV Magic Panopticum.

Az 5.990 forintba kerülő kombinált belépőjegyet a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. 2011. december 31-ig, a Budapesti Vidám Park Zrt. 2011. november 6-ig váltja be. Az utalvány beváltható 1 db napi belépőjegyre a Széchenyi Gyógyfürdő és Uszodában szekrényhasználattal, valamint 1 db belépő-karszalagra a Budapesti Vidámparkban. A belépőjegy a Széchenyi Gyógyfürdő és Uszodában nappali nyitva tartás alatt, a Vidámparkban pedig nappali és éjszakai nyitva tartás alatt érvényes.